Corona-virussen (COVID-19)
Corona-virussen (COVID-19) har ændret dagligdagen i en stor del af verden og også hos Boehringer Ingelheim. Vi tager vores ansvar over for medarbejdere og patienter alvorligt og har på ubestemt tid standset alle forretningsrejser, da vi ønsker at beskytte vores ansatte og mindske risikoen for, at virussen spreder sig yderligere. Vores medarbejdere er tilgængelige online og via telefonen, ligesom vores reception også er bemandet. Du kan fortsat bestille informations- og undervisningsmaterialer fra vores lager og ringe til vores Medicinsk Information tjeneste. Boehringer Ingelheim overvåger nøje situationen og yder løbende støtte og vejledning til berørte kolleger og deres familier. Vi følger vurderinger og henstillinger fra de danske sundhedsmyndigheder såvel som andre nationale myndigheder, og hvor det er nødvendigt, stiller vi vores kompetencer og ressourcer til rådighed for at bidrage til at lindre situationen. Har du spørgsmål eller har brug for at kontakte os så ring gerne på +45 3915 88 88 eller send os en mail på info.cop@boehringer-ingelheim.com​
|
Luk

Tilmeld dig her

*Ja tak
*Jeg bekræfter, jeg er sundhedsperson*
*Navn:
 
*E-mail (personlig):
 
*Bekræft e-mailadresse:
 
*Arbejdsplads:
 
*Postnr. (arbejde):
 
*Betingelser
Kommentar:
 

*TouchToConnect indeholder medicinsk information og er derfor forbeholdt sundhedspersoner, dvs. læger, tandlæger, dyrlæger, farmaceuter, sygeplejersker, veterinærsygeplejersker, farmakonomer, jordemødre, bioanalytikere, kliniske diætister, social-og sundhedsassistenter, radiografer eller studerende inden for disse fag.

Bemærk: Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevene igen!

Faglige tilbud

TouchToConnect (t2c.dk) er Boehringer Ingelheims portal for sundhedspersoner. Her får du direkte adgang til faglige tilbud og services, fx arrangementer, webinarer, videoer, materialer og værktøjer indenfor apopleksiforebyggelse, IPF, KOL og type 2-diabetes.

Produktresumé
Boehringer Ingelheim Danmark A/S
Strødamvej 52
2100 København Ø
Tlf.: +45 3915 8888
Fax: +45 3915 8989