Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på TouchToConnect. Ved fortsat brug af TouchToConnect, accepterer du vores brug af cookies.Læs mere om cookies her.
Acceptér cookies

Privatlivspolitik (behandling af persondata)

Boehringer Ingelheim Danmark A/S (Strødamvej 52, 2100 København Ø, CVR 14450807) og Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG samt øvrige virksomheder i koncernen (herefter 'Boehringer Ingelheim', 'vi', 'os' eller 'vores') tager persondatabeskyttelse alvorligt.

Nedenfor kan du se, hvilke persondata vi indsamler fra sundhedsfaglige personer ('dig'), og hvordan vi anvender disse data. Forskellige scenarier beskrives for at give dig en klar forståelse af, hvilke oplysninger Boehringer Ingelheim indsamler og anvender og til hvilket formål. Vi opfordrer dig til at klikke på 'Læs mere' i alle de afsnit, hvor du er interesseret i yderligere informationer.

Hvad er persondata

Persondata er oplysninger, som kan bruges til at identificere dig ('persondata').

Læs mere.

Hvornår indsamler vi hvilke kategorier af persondata?

Persondata indsamles på flere forskellige måder:

  1. Oplysninger givet på hjemmeside ved registrering

    Når man registrerer sig for at få adgang til et beskyttet område på vores hjemmeside eller bestiller informationsmateriale, kan Boehringer Ingelheim bede om yderligere oplysninger (herunder dit fulde navn og e-mail adresse).

  2. Oplysninger givet ved interaktion med os

    Oplysninger indsamles, når du interagerer med os, fx ved tilmelding til et arrangement, kommunikation pr. e-mail, bestilling og modtagelse af produktbeskrivelser eller andet materiale, enten online eller ved besøg af en Boehringer Ingelheim medarbejder.

Læs mere.

Log data

Når man bruger hjemmesiden, vil bestemte data inklusive data sendt af browseren (fx IP adresse, cookies, website du har klikket videre fra, tid og dato, besøgt indhold) blive gemt midlertidigt.

Læs mere.

Informationer modtaget via tredjepart

Vi indsamler persondata om sundhedspersoner via offentlige- og tredjeparts informationskilder især med henblik på at få bekræftet professionelle legitimationsoplysninger og identitet.

Hvordan og til hvad bruger Boehringer Ingelheim persondata?

Dette afsnit beskriver, hvad og hvordan vi bruger persondata.  

  1. Generelt formål

    Vi bruger persondata til at vedligeholde din profil og levere information og services, du har bedt om. Vi kan ligeledes bruge persondata til at beskytte imod ulovlig adgang og ved sikkerhedsspørgsmål. Herudover bruger vi aggregerede eller anonymiserede informationer til at forbedre hjemmesiden.

  2. Informationer fra Boehringer Ingelheim

    Når vi planlægger at sende informationer til dig om vores produkter eller arrangementer, konsoliderer vi eksisterende data (fx hvilke sider du har besøgt, hvilke materialer, du har downloaded, terapeutiske områder og deltagelse i arrangementer). På basis af disse informationer, vælger vi indholdet ved hjælp af digitale værktøjer og kombinerer kommunikationskanaler for at sikre en relevant kommunikation med dig. Når du har oprettet en profil, kan du altid ændre dine oplysninger på din personlige profilside og redigere de informationer, vi må indsamle og bruge og via hvilke kommunikationskanaler.

Læs mere.

Indberetningspligt til myndighederne

Som medicinalvirksomhed er Boehringer Ingelheim underlagt specifikke regler som fx lægemiddelovervågning. Nogle af disse regler kan betyde, at vi skal indberette oplysninger til myndighederne. Vi indberetter kun persondata til myndighederne, når dette er et lovkrav.

Cookies

Vi anvender cookies og lignende teknologier som pixel tags, web beacons og clear GIFs (herefter 'Cookies'). Cookies er almindeligt brugt for at hjemmesider kan fungere, eller fungere mere effektivt, og til at genkende enheder (devices) ved senere besøg for at informere dem, der ejer sitet.

Læs mere.

Adobe Analytics

Vi benytter Adobe Analytics, et internet-analyseværktøj fra Adobe Systems Software Ireland Limited ('Adobe').

Adobe Analytics benytter cookies til at analysere den samlede trafik og besøgsadfærd på vegne af Boehringer Ingelheim. Den IP adresse, der indsamles af cookien, bliver anonymiseret, før geo-lokalisering udføres.

Adobe vil ikke associere din IP-adresse med andre data, som opbevares af Adobe. Du kan blokere for Adobe's indsamling og brug af data (cookies og IP adresse) ved at benytte mulighederne under http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html.

Hvordan og hvornår deler vi informationer?

Boehringer Ingelheim videregiver kun persondata til tredjepart i overensstemmelse med gældende lovgivning, især når du har givet dit tydelige samtykke, hvis det kræves for at kunne levere ydelser, du har bestilt, eller når vi samarbejder med serviceleverandører, som benytter persondata på vores vegne i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Boehringer Ingelheim forpligter sig til at sikre tilstrækkelig beskyttelse af persondata videregivet uden for den Europæiske Union (normalt ved anvendelse af EU Model Contracts, som er udstedt af den Europæiske Kommission).

Læs mere.

Hvor længe gemmer vi persondata?

Vi gemmer persondata, så længe det kræves af hensyn til specifikke forretningsmæssige formål eller til de formål, hvortil de blev indsamlet.

Vi kan være forpligtet til at gemme visse data i længere tid (fx ved lægemiddelovervågning). I disse tilfælde vil vi sikre, at dine oplysninger ikke benyttes til direkte markedsføringsmæssige formål.

Hvordan beskytter vi persondata?

Vi benytter industriens standardpraksis til beskyttelse af fortrolighed, integritet og datatilgængelighed fx ved hjælp af adgangskontrol. Alle persondata, vi modtager, er beskyttet ved benyttelse af industriens standardprocedurer. Vi bestræber os på at opdatere vores sikkerhedsforanstaltninger regelmæssigt for at følge med nye standardarder inden for industrien.

Hvem er vi, og hvordan kan vi kontaktes?

Persondata indsamles og benyttes af:

Boehringer Ingelheim Danmark A/S
Strødamvej 52
2100 København Ø
CVR 14450807

og

Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG
Binger Straße 173
D-55216 Ingelheim am Rhein
Tyskland

Begge firmaenheder arbejder tæt sammen, når de benytter persondata, og er udpeget som 'joint controllers', hvilket betyder, at hver firmaenhed er ansvarlig for enhver brug af persondata på forskellige platforme.

Boehringer Ingelheim er en del af  Boehringer Ingelheim koncernen (herefter 'Boehringer Ingelheim koncernen'). Boehringer Ingelheim koncernen er et af medicinalindustriens top-20 forskningsdrevne selskaber. Hovedkvarteret ligger i Ingelheim, Tyskland.

Læs mere.

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere uddybning mht. vores indsamling og brug af persondata eller til denne fortrolighedserklæring, er du altid velkommen til at kontakte os:  

Boehringer Ingelheim Danmark A/S
Strødamvej 52
København Ø
Telefon: +45 3915 8888.
E-mail: info.cop@boehringer-ingelheim.com 

eller

Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG
- Data Protection Officer
Binger Straße 173
D-55216 Ingelheim am Rhein
Germany
E-mail: datenschutz@boehringer-ingelheim.com

Der findes yderligere kontaktinformationer nederst på vores hjemmesider.

Hvad er dine rettigheder?

Hvis du anmoder om oplysninger vedrørende de persondata, Boehringer Ingelheim har gemt om dig, vil vi skriftligt eller elektronisk besvare din forespørgsel. Vi besvarer alle henvendelser.

Du kan ligeledes via din personlige profilside eller pr. brev/e-mail til en af adresserne nævnt under afsnit 'Hvem er vi, og hvordan kan vi kontaktes?' til enhver tid med virkning fremadrettet trække et samtykke tilbage, som du kan have givet til indsamling og/eller behandling af dine persondata.

Ret til at ændre adgang eller slette dine persondata

Du kan altid få oplyst dine persondata ved at spørge os, hvilke oplysninger, vi gemmer om dig.  På din personlige profilside kan du også altid finde og ændre dine oplysninger (navn, telefonnummer, e-mailadresse osv.) samt redigere tilvalg og fravalg.

Alternativt kan du ændre, tilføje, slette eller opdatere dine persondata eller bede om at få slettet persondata ved at sende os en e-mail til info.cop@boehringer-ingelheim.com eller ved at kontakte os som beskrevet i afsnit 'Hvem er vi, og hvordan kan vi kontaktes?'. 

Hvis du ønsker at slette persondata, kan det betyde, at du ikke længere har fuld adgang til alle funktioner og services. Vi gør opmærksom på, at vi kan være lovmæssigt forpligtet til at gemme nogle af dine persondata fx for at opfylde visse lovpligtige krav, fx hvis du fortæller os om en bivirkning på et af vores produkter. I det tilfælde vil vi mærke dine persondata i overensstemmelse hermed for at sikre, at oplysningerne ikke bruges til andet formål end opfyldelse af lovkrav.

Ret til at fravælge kommunikation fra Boehringer Ingelheim

Du kan framelde e-mails fra Boehringer Ingelheim ved at følge anvisningerne for afmelding, som er angivet i alle e-mails. Du kan også gå til din personlige profilside, hvor du kan redigere specifikke tilmeldinger og frameldinger.

Hvis du ikke ønsker, at vi benytter nogen af dine persondata til direkte markedsføring eller markedsundersøgelser som fx modtagelse af post eller e-mails, kan du til enhver tid kontakte os pr. e-mail info.cop@boehringer-ingelheim.com eller pr. telefon  +45 39158888.1

Ret til at kontakte den relevante databeskyttelsesmyndighed

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer til vores brug af dine persondata, og hvis du ikke ønsker at kontakte os direkte, kan du kontakte Datatilsynet, som er den statslige myndighed, der fører tilsyn med persondataloven i Danmark. 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: +45 3319 3200
E-mail: dt@datatilsynet.dk

eller

'Der Landesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Rheinland-Pfalz, Hintere Bleiche 34, 55116 Mainz'.

Hvad sker der, når vi ændrer denne fortrolighedserklæring?

Vi kan fra tid til anden opdatere denne fortrolighedserklæring og af en hvilken som helst årsag. Vi vil underrette dig om enhver ændring i vores fortrolighedserklæring, før ændringen træder i kraft, ved at poste den nye fortrolighedserklæring her eller, hvis ændringerne er væsentlige i relation til informationer indsamlet fra dig, ved at lave en tydelig notits på vores hjemmeside eller ved at sende en e-mail til den e-mailadresse, du har givet os.

Om nødvendigt, kan vi på forhånd bede om dit samtykke. Du opfordres til jævnligt at gennemse denne fortrolighedserklæring for eventuelle ændringer.

1. Fravalg af post og e-mails er ikke ensbetydende med, at besøg af  Boehringer Ingelheim medarbejder er udelukket, medmindre du også har fravalgt dette.

Produktresumé
Boehringer Ingelheim Danmark A/S
Strødamvej 52
2100 København Ø
Tlf.: +45 3915 8888
Fax: +45 3915 8989