Corona-virussen (COVID-19)
Corona-virussen (COVID-19) har ændret dagligdagen i en stor del af verden og også hos Boehringer Ingelheim. Vi tager vores ansvar over for medarbejdere og patienter alvorligt og har på ubestemt tid standset alle forretningsrejser, da vi ønsker at beskytte vores ansatte og mindske risikoen for, at virussen spreder sig yderligere. Vores medarbejdere er tilgængelige online og via telefonen, ligesom vores reception også er bemandet. Du kan fortsat bestille informations- og undervisningsmaterialer fra vores lager og ringe til vores Medicinsk Information tjeneste. Boehringer Ingelheim overvåger nøje situationen og yder løbende støtte og vejledning til berørte kolleger og deres familier. Vi følger vurderinger og henstillinger fra de danske sundhedsmyndigheder såvel som andre nationale myndigheder, og hvor det er nødvendigt, stiller vi vores kompetencer og ressourcer til rådighed for at bidrage til at lindre situationen. Har du spørgsmål eller har brug for at kontakte os så ring gerne på +45 3915 88 88 eller send os en mail på info.cop@boehringer-ingelheim.com​
|
Luk

Apopleksiforebyggelse ved atrieflimren

Atrieflimren er navnet på en tilstand, hvor den normale hjerterytme er afløst af en uregelmæssig hjerterytme, der for det meste er for hurtig, men som også kan være for langsom.

Atrieflimren er den hyppigste form for hjerterytmeforstyrrelse blandt voksne.

Atrieflimren er en rytmeforstyrrelse i hjertet, der kan føre til, at blodet klumper sig sammen i hjertets forkamre (atrier).

Disse klumper kan rive sig løs og ende som en blodprop i hjernen.

Læs mere om symptomer og behandlingsmulighederhjerteflimmer.dk.

Få adgang til vores faglige arrangementer, patientvejledninger, instruktions- og træningsvideoer til patienten, guidelines og bestilling af informations- og patientmateriale om apopleksi ved atrieflimren.

For patienter

Viden om hjerne og hjerte til dig med atrieflimren (hjerteflimmer):

www.hjerteflimmer.dk

Flimmer i hjertet kan blive til en prop i hjernen

Se video, hvor læge Søren Thomsen forklarer om forebyggelse af sygdommen atrieflimren (hjerteflimmer).

Produktresumé
Boehringer Ingelheim Danmark A/S
Strødamvej 52
2100 København Ø
Tlf.: +45 3915 8888
Fax: +45 3915 8989