Corona-virussen (COVID-19)
Corona-virussen (COVID-19) har ændret dagligdagen i en stor del af verden og også hos Boehringer Ingelheim. Vi tager vores ansvar over for medarbejdere og patienter alvorligt og har på ubestemt tid standset alle forretningsrejser, da vi ønsker at beskytte vores ansatte og mindske risikoen for, at virussen spreder sig yderligere. Vores medarbejdere er tilgængelige online og via telefonen, ligesom vores reception også er bemandet. Du kan fortsat bestille informations- og undervisningsmaterialer fra vores lager og ringe til vores Medicinsk Information tjeneste. Boehringer Ingelheim overvåger nøje situationen og yder løbende støtte og vejledning til berørte kolleger og deres familier. Vi følger vurderinger og henstillinger fra de danske sundhedsmyndigheder såvel som andre nationale myndigheder, og hvor det er nødvendigt, stiller vi vores kompetencer og ressourcer til rådighed for at bidrage til at lindre situationen. Har du spørgsmål eller har brug for at kontakte os så ring gerne på +45 3915 88 88 eller send os en mail på info.cop@boehringer-ingelheim.com​
|
Luk

Idiopatisk Pulmonal Fibrose

Idiopatisk Pulmonal Fibrose (IPF) er en sjælden sygdom, hvor lungerne danner arvæv. Det medfører, at det raske lungevæv nedbrydes, så iltoptagelsen til kroppen tilsvarende nedsættes.

Symptomerne er åndenød, træthed og tør hoste. Typisk udvikles åndenød og tør hoste over få måneder til år.

IPF er en uhelbredelig lidelse, hvor den praktiserende læge ofte sammen med patienten registrerer og følger symptomerne, men hvor speciallæger i lungesygdomme stiller diagnosen og forestår den videre behandling.

Video om IPF

Idiopatisk pulmonal fibrose - IPF
Tidlig udredning nytter, 01:29

Produktresumé
Boehringer Ingelheim Danmark A/S
Strødamvej 52
2100 København Ø
Tlf.: +45 3915 8888
Fax: +45 3915 8989